Ooit al eens een echte bigband ontmoet? Zo eentje als in de tijd van Glenn Miller? Dat is Barnyard Bigband. Een moderne, frisse kijk op tijdloze muziek van de voorbije 70 jaar. Trompetten, saxen, trombones en een uit de kluiten gewassen ritmesectie zitten klaar om het stof uit jouw oren te blazen. Jong van hart, zonder streken. Recht uit de repetitieschuur naar het podium. Leg je haren goed. Hijs je in je zondagse kostuum. En laat je onderdompelen in de wereld van Barnyard Bigband.

Met respect voor de roots brengt Barnyard Bigband funk, jazz en echte classics: van Miles Davis, Count Basie en Sammy Nestico tot medleys van Frank Sinatra of Robbie Williams. De band staat garant voor een swingende muzikale belevenis.

 In 2018 startten – op initiatief van trompettist Guy van Gils – twintig (semi-)professionele instrumentalisten en twee vocalisten met het opbouwen van een breed repertoire dat past bij elke gelegenheid. De wisselende stijlen zorgen voor een unieke luisterervaring. Maar de band is ook heerlijk om naar te kijken en vooral perfect om op te bewegen. Laat je verrassen!

Barnyard Bigband: beleef de magie van echte instrumenten.


Saxofoon

Frits Caniëls
Toon Van der Veken
Tom Suykerbuyk
Peter Aernouts
Axel Sas

Trombone

Paul Luijkx
August Luijkx
Joos Van Esbroeck
Guy Van Loon

Trompet

Gert De Bakker
Ben Wouters
Martin Wolfs
Mark Schrauwen
Vic Van Loon
Guy van Gils

Ritmesectie

Bart van der Velden
Mathhijs Giesberts
Bert van Uffelen/Elroy Snoeren
Kris Van Meel

Gabriel Valeria

Vocals

Andy Fontyn
Sara Raes
Yentl Verborgt

Dirigent

Robrecht Lasoen